Dnes za Vás dopravu platíme my, nabízíme Vám možnost bezplatně software vyzkoušet, garantujeme pravost softwaru. Máme již více jak 100 000 zákazníků v celé Evropě! Děkujeme.

Partneři

ACSC SLOVENSKO s.r.o. vznikla v květnu roku 2011, jejímž předmětem činnosti je obchodování s nepoužívanými licencemi a je takzvaným "software broker"-em působícím na uzavřené licenční burze, kde se s jednotlivými licencemi (OEM, PKC, MLK, krabice) a objemovými (volume) licencemi (Open, Select, EA) obchoduje již více než 10 let. Společnost z pověření burzy dostala do územní působnosti Slovenskou republiku. Skupina disponuje širokým okruhem spolupracovníků, kteří jsou odborníky v oblasti licencování softwarových produktů společností Microsoft, SAP, Oracle, Adobe, Citrix a Novell a působí i ve více zemích bývalého východního bloku. Kromě obchodování se softwarovými licencemi skupina realizuje i asistenci při softwarových auditech na straně klienta.