Dnes za Vás dopravu platíme my, nabízíme Vám možnost bezplatně software vyzkoušet, garantujeme pravost softwaru. Máme již více jak 100 000 zákazníků v celé Evropě! Děkujeme.

Sociální zodpovědnost a sponzoring

Sociální odpovědnost a sponzoring

Ve Výhodném softwaru si plně uvědomujeme, že prostředí, ve kterém žijeme je odrazem chování každého z nás. I proto se snažíme nebýt k okolí lhostejní a zapojujeme se do různých projektů, které přispívají ke zlepšení ekonomické, ekologické, sociální i environmentální situace. Stejně jako bojujeme proti velkým korporacím v případě legality druhotného prodeje licencí, tak se v rámci následujících projektů snažíme přispět k lepšímu a zodpovědnému prostředí.

Účast v projektu Zelená firma

Jsme zapojeni do projektu Zelená firma, jehož cílem je ochrana životního prostředí zabezpečením zpětného odběru a efektivní recyklace odpadů vysloužilých elektrospotřebičů. Věříme totiž, že i když konkrétní věc doslouží, má se, podobně jako softwarové licence, recyklovat.

Členství v Hospodářské komoře České republiky

Jsme členem Hospodářské komory České republiky, která dlouhodobě prosazuje a podporuje opatření, která přispívají k rozvoji podnikání v ČR, a tím i k celkové ekonomické stabilitě státu. V rámci HK ČR se podílíme především na organizaci vzdělávání podnikatelského sektoru v oblasti softwarového práva.

Členství v Asociaci pro elektronickou komerci

Asociace pro elektronickou komerci (APEK) je pravděpodobně nejrespektovanější asociací sdružující pouze velké a kvalitní e-shopy. Pro členství v APEKu je nutno splnit velmi přísná kritéria, která jsou pravidelně hodnocena a tím vám, našim zákazníkům, poskytují vysoký komfort a stoprocentní spolehlivost při realizaci nákupu.